Ako je slutiti prema najavama iz Španije Pjaniću će i večeras biti potrebna deka

Prilika za prvi trofej u Barceloni

Ako je slutiti prema najavama iz Španije Pjaniću će i večeras biti potrebna deka

A. Čaušević

Miralem Pjanić je u prilici da večeras s Barcelonom osvoji prvi trofej od dolaska u slavni katalonski klub. 

Više uopšte nije nikakvo iznenađenje da Pjanić priliku uglavnom dobija s klupe, a tako će prema svemu sudeći biti i u finalu Superkupa protiv Athletic Bilbaoa.

Prema najavama španskih medija bh. reprezentativac i večerašnji duel neće početi u prvoj postavi jer Koeman više vjeruje Sergiu Busquetsu.

Kako sada stvari stoje Pjaniću će opet biti potrebna deka jer posljednjih dana je izuzetno hladno u Španiji.

Dobra vijest za Katalonce je povratak Lea Messija koji se oporavio i naći će se u startnoj postavi.

Za Barcelonu bi od prve minute trebali igrati Ter Stegen, Araujo, Lenglet, Dest, Jordi Alba, Busquets, De Jong, Pedri, Messi, Griezmann i Dembele.

Inače, najbolje kvote za ovaj meč nudi kladionica Mozzart. Svoju opkladu možete ostaviti ovdje

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Ade1987
Ja glupog naslova majko moja, Pjanke otišo si u ligu u kojoj se igra fin fudbal a nisi mogo doći u gorem trenutnku u Barcelonu novi trener,problemi sa ekonomijom, problemi sa Messijem, žao mi te jer si u najboljim godinama a ti grijes klupu Busquetu koji zadnje 2-3 sezone igra među najlosijim igračima Barce, pustili su Rakitica a najbolji veznjak bio, De Jong tuta obična obja mali Pedri zna igrati nije loš, očito je da Barcelona traži novog Xavia i Iniestu ali hi nema ni na pomolu, po meni bolje da si otišo u Englesku ili osto u Juventusu mislim da bi te Pirlo iskoristito maximalno
8 1
Miky007
Pjanke zaduzi ti jorgan, trebace ti po onog snijegu...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi