Nisu mu dali šansu da se dokaže, ali je Pjanić i danas pokazao koliko voli Barcelonu

Došao sa sinom Edinom na Camp Nou

Nisu mu dali šansu da se dokaže, ali je Pjanić i danas pokazao koliko voli Barcelonu

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić je nedavno napustio Barcelonu i na iznenađenje svih karijeru je nastavio u Ujedinjenim Arapskih Emiratima.

Pjanić je ovog ljeta već po mnogima bio otpisan u Barceloni, ali je tokom priprema odličnim trudom uspio da natjera Xavija da se predomisli i činilo se da će ostati u katalonskom klubu.

Xavi je tada izjavio da računa na Pjanića i da će on ostati, ali nakon toga bh. fudbaler je pet mečeva Barcelone odgledao s klupe i nije dobio šansu da upiše barem minutu na terenu.

Zbog toga je Pjanić odlučio da je najbolje da spakuje kofere i promijeni klub, ali malo ko je očekivao da će napustiti Evropu.

Pjanić je odlučio da ide u Ujedinjene Arapske Emirate gdje je potpisao za Al Sharjah i već je upisao dva nastupa u dresu ovog kluba.

Pokazao je da će biti veliko pojačanje i Pjanić je u ove dvije utakmice upisao i dvije asistencije.

Oglasi

Međutim, koliko voli Barcelonu pokazao je i danas. Iako nikada nije dobio pravu šansu u ovom klubu jasno je da će on ostati za njega u lijepom sjećanju.

Naime, Pjanić je danas bio na stadionu Camp Nou i bodrio je Barcelonu protiv Elchea, a to je objavio i na Instagramu. Navijače Barce oduševilo je što je došao na stadion iako je tek nedavno potpisao za drugi klub.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pjanić je u Barcelonu doputovao sa sinom Edinom koji je bio u dresu katalonskog kluba na današnjem meču.

[twitter]https://twitter.com/_Futbolero_/status/1571158316897673216[/twitter]

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
Glupan na kvadrat!
3 6
user1653166290
smijesan covjek
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi