10

Komentari (10)

Barberez9
Dodajmidatidodam dodaje na klupi
axel42
Pojma vi nemate, a da znate ko fol šta u njegovom ugovoru piše!!
histereza
Može li jedan dan bez Pjanića. Lik neće igrati osim ako se svi je povrijede. Realno više nije ni klasa za Barcelone. Treba otici negdje u Njemačku ligu da proba odigrati jos ovo malo što mu je ostalo fudbalske karijere, tipa Hoffenheim
burazengija
Druze ne bi se slozio s tom konstatacijom, on je i dalje top igrac samo sto ima zelju da uspije u klubu koji ga ne zeli..
Bavarac1312
Sinko moj, može ti Mire dati jos 2-3 sezone na vrhunskom nivou. To ti je maestro sa loptom u nogama, kog' kroz karijeru muči to što je Bošnjo. Da je Španac, bio bi Xavi! A klasa Miralema je neosporiva i pred nama je, Mire čim dovije prvu šansu iskoristit će je, garantujem glavom!!!
vitez_bosnjo
Nek sam plati, da bi mogo igrati. Hahahaha magarac
FudbalskiZnalac
Lik je loš i zato ne igra, ne smarajte sa vašim izmišljotinama.
GuiliDamou
Dobar ti je username ;), bash u skladu s komentarima, samo ti fali ispred znalac jedno veliko NE…
rauber_bh
Pa sad nije toliko loš da ne igra nikako, evidentan je bio pad u formi, ali ne vjerujem da je mogo zaboravit igrat tako brzo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.