7

Komentari (7)

lega
Treba biti realan I reč da ga stvarno nije islo nikako kako je otiso iz juveta nije covjek mogo sastavit dvije dobre utakmice dali je kvalitet za jake lige ne sumnjam ali dali je bas za barce u to pa stvarno sumnjam ostani ti pjanke gdje si tu si penzija od tu polahko I to je to mozes odradit jos par sezona u toj ligi
user1651236300
Na vrijeme potpiso za penziju!!!
FudbalskiZnalac
Pa nisi ni to zadovoljio, zamisli da su bili jači treninzi ???
FahroKonjHodzic
ovije i u besektasu bijo slab pemzija jaro navrijeme
DOKTOR_GAZ_
Nisi ti MJERODAVAN da ocjenjujes neciji rad, pogotvo ne covjeka koji ima IME I PREZIME u svijetu sporta, pogotovo kao LEGENDA BARSE..da si IOLE DOBAR, u ZENITU KARIJERE bi se otimali za tebe bar GETAFE i Rayo Valecano..ali NE, ti si od MALIH NOGU sanjao da igras za NEKOG SABANA..Seljacicu nargilaski..
DamirS
A šta ti znači ovaj miks velikih i malih slova?
Uranija
A što nisi ništa u bešiktašu uradio, jedva su čekali da ti leđa ugledaju
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.