Slavni klub želi dovesti Pjanića na ljeto

Završava epizodu u Bešiktašu

Slavni klub želi dovesti Pjanića na ljeto

S. Mlaćo
Miralem Pjanić će prema svemu sudeći napustiti redove Bešiktaša i vratiti se u Barcelonu na kraju sezone.

Neće se bh. reprezentativac dugo zadržati ni u Barceloni s obzirom da se navodno nalazi na listi otpisanih za novu sezonu.

Pjanić je ove sezone stigao na posudbu s Camp Noua u Istanbul, ali nije pokazao previše, te Bešiktaš nema namjeru da ga potpiše nakon što se posudba okonča.

Sada su se pojavile informacije da Pjanića u svoje redove želi dovesti slavni AC Milan.

Navodno u Milanu razmatraju da pošalju ponudi Barceloni i vjeruju da bi Pjanić bio veliko pojačanje za novu sezonu.

Franck Kessie će prema svemu sudeći preći u Barcelonu, pa je Stefano Pioli u potrazi za pojačanjima u veznom redu.

Oglasi

Pjanića dobro poznaju u Italiji s obzirom da je sa uspjehom nosio dres Juventusa i Rome.

U igri i Inter

Italijanski Tuttosport donosi informaciju kako bi novi klub za 32-godišnjeg fudbalera mogao biti aktuelni italijanski prvak Inter. Navodno, Pjanić i Memphis Depay bi skupa mogli napustiti Barcelonu i potpisati za Nerazzurre u ljetnom prijelaznom roku.

Izvršni direktor Intera Beppe Marotta ima jako dobru saradnju s Pjanićem. Ranije su sarađivali u Juventusu, a agent Fali Ramadani je također jako blizak s njim i pregovori su navodno već počeli.

Depay je s druge strane navodno jedna od glavnih meta Intera. Žele ga u svojim redovima i moguća je zamjena za Lautara Martineza o čijem odlasku se uveliko govori.

Bilo bi svakako veoma zanimljivo vidjeti Pjanića u dresu Intera, posebno zbog činjenice da je četiri godine nosio dres velikog rivala Juventusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Potpis za Inter sigurno bi naljutio navijače Stare dame, ali u prošlosti su se ovakvi potpisi dešavali i sigurno je da i Pjanić ne bi imao ništa protiv da potpiše ugovor s Nerazzurrima gdje ga čeka Edin Džeko.

Miralem Pjanić je ove sezone u dresu Bešiktaša nastupio 24 puta i upisao je četiri asistencije. Međutim, česte povrede i previsoka plata presudile su u odluci istanbulskog kluba da ga ne potpiše na kraju ove sezone i on odlazi iz kluba.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

aladd0n
ako ga dovedu, nazadovat ce milan....panjic mrtvi
5 3
Salence
To bi za Milan bila katastrofa!Bešiktaš ga neće,da ga kupi Milan koji cilja rezultat u evropi i Scudetto sljedeće godine?!?!Istina je da se Milan raspitao za njegov status,ali je vjerovatnoća za transfer ispod 10%.Milan ima izvrsne dvije šestice,turbo obojica,i Benaccer i Tonali,dolazi Adli,Pobega je tu,Krunić upitnik,i svi su puno pokretniji od Pjane.Ne mislim da će ga potpisati kao ručnu kočnicu,bez obzira na ogromno iskustvo i znanje.Vidjet ćemo.Ako Zaniolo dođe pokrivat će sve srednje pozicije...ne vidim u kojoj formaciji bi tu mogao Pjanić nastupiti.Da je 3-4 godine mlađi....navijali bi za tranasfer.Ovako...Barcelona će imati muke s rješavanjem ugovora na ljeto
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi