Miralem Pjanić još uvijek nema razloga za osmijeh

Teška sezona

Miralem Pjanić još uvijek nema razloga za osmijeh

Admin Čaušević

Miralem Pjanić ne prolazi kroz lijep period u Bešiktašu.

Kada je ljetos stigao u Tursku bh. reprezentativni veznjak se sigurno nadao da će njegova avantura na obalama Bosfora biti drugačije neto što jeste.

Pjanić je propustio posljednjih pet mečeva Bešiktaša, a prema posljednjim izvještajima turskih medija i dalje nema razloga za osmijeh.

Bešiktaš za vikend igra veliki derbi protiv Galatasaraya, a Pjanićeva situacija s povredom je još uvijek nepoznata te je njegov nastup pod velikim znakom pitanja.

Iskusni veznjak je prvo odradio suspenziju podi Adana Demirspora, nakon čega uopšte nije izlazio na teren te se ispostavilo da je njegova povreda ozbiljnije prirode.

Ovaj 31-godišnjak je ranije istao istakao kako će se na kraju sezone vratiti u Barcelonu, a poručio je da mu je Bešiktaš veoma važan životni korak.

"Moj fudbalski put još uvijek nije posve jasan. Imam još dvije godine ugovora s Barcelonom i tamo ću se vratiti na kraju ove sezone", rekao je Pjanić u razgovoru za Hurriyet, a zatim je dodao:

"Iskreno, Bešiktaš mi je jednako važan kao što su to Juventus i Barcelone. Istanbul će mi zauvijek ostati su srcu", istakao je Pjanić.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Najljepši trenutak u dresu Bešiktaša mi je meč protiv Yeni Maltaye, moj prvi pred našim navijačima. To ću pamtiti".

Inače, Pjanić je do sada skupio 22 nastupa u svim takmičenjima. Uspio je s Bešiktašom osovojiti i jedan trofej, turski Superkup.

Top Komentari

C.Banks
Qovno malo bitan mu Bešiktaš i Barcelona u kojima je ponižen i poražen. Sa Juventusom osvajao titule u nizu, smatrali smo ga najboljim veznjakom svijeta. Sa Lionom isto, a Roma od njeg napravila ekstra igrača. A on voli Bešiktaš i Barcelonu. Pu
1 0
Tako.maki
Nije mu nimalo lahko
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti