Pjanić poslao poruku navijačima Bešiktaša nakon crvenog kartona protiv Antalyaspora

Oglasio se na Instagramu

Pjanić poslao poruku navijačima Bešiktaša nakon crvenog kartona protiv Antalyaspora

Endin Čaušević

Fudbaleri Bešiktaša sinoć su remizirali na svom terenu protiv Antalyaspora (0:0) u meču 24. kola turske Superlige.

Bešiktaš je bio veliki favorit u jučerašnjoj utakmici i očekivala se pobjeda, ali na kraju je Antalya uspjela da sačuva svoju mrežu i neporažena napusti Istanbul.

U centru pažnje nakon utakmice našao se bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji se sinoć nije baš proslavio.

Pjanić je u 88. minuti utakmice propustio veliku priliku kada je pogodio stativu s nekoliko metara udaljenosti, a u samom finišu utakmice bh. veznjak je zaradio crveni karton.

On je dobio zbog prigovora žuti karton u finišu meča, ali je nastavio da komunicira sa sudijom koji je to odlučio da kazni i pokazao mu je drugi žuti, odnosno crveni karton i put ka svlačionici.

Dan nakon utakmice Pjanić je odlučio da se oglasi na Instagramu i pošalje poruku navijačima Bešiktaša i poruči im jasno da će se i dalje boriti za dres ovog kluba.

"Nastavit ću da se borim za crno-bijeli dres protiv svega. Ponosni 'orao'", poručio je Pjanić putem Instagram profila.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Pjanić je u dosadašnjem dijelu sezone u dresu Bešiktaša odigrao 21 utakmicu u svim takmičenjima i uspio je upisati četiri asistencije. Kao što je poznato u turski klub je došao iz Barcelone na posudbu do kraja sezone.

Top Komentari

Petraaa
Kako je glup ispo
5 1
Goran86
Uvlakac i hinjast je postao, sta mu uradi transfer u Barsu. Serif je kriv recice dusmani
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi