4

Komentari (4)

Na posudbu za 2,75 miliona na godisnjem nivou, kako se lako daju milioni gotovo za nista ili za nikakvu igru Pjanica, za igraca dodaj mi loptu da ti dodam, pa kao da se stampaju ti milioni, a neko bi morao dobro da se namuci da ih zaradi. Da je Pjanic slucajno anonimus - nepoznat igrac u svijetu, sa ovakvom svojom igrom jedino bi mogao igrati za svoju Bosnu iz Kalesije.
Celicni45
Dovodi se u vezu sa Brotnjom ali najvise je zainteresovan FK Klis za njegove usluge, samo da li ce biti pojacanje ili oslabljenje ostaje nam da vidimo.
Goran86
Emir.D
Nece on drug nazad u Barsu, vec na Medzas gore prema Kalesiji ce biti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.