7

Komentari (7)

nidjeveze43
Veliki respekt za Pjesmica ali jbg unazad tri sedmice svaki dan po deset objava o njemu,svi bi voljeli da se digne i vrati na nivo od prije ali pretjeruje te vise sa objavama o njemu jbt
saju701
Razvalit će ih Ajax ,bar tri komada će im dati.
King_Kenny
@saju701 ...mozda bi imali neke sanse da su u punom sastavu,ali skoro cijela prva postava im je povrijedjena...ako su zabili 5 komada Sportingu u sred Lisabona,ne vjerujem da ce Besiktas bolje proci.
saju701
Ne vjerujem,Ajax razdrma mnogo ozbiljnije ekipe.
Klicko
Naljuti se Pjankeeee :))
Klicko
@alias3
Uvali mi kruti a seki ti pichku muti hahhaa pa sto bolan ides protiv svoje vlastite familije.Ako ti mama i seka zarađuju prodavajuci svoje tijelo da bi ti i retardirani ti otac imali sta da jedu to je uredu pa jeli tako drug???
Klicko
@alias3
Hahahaha malo si mi ljut hahahahahaha pa uvijek na isti fazon ooo yebo sto najvise volis i cijeniš i čuvaš
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti