Miralem Pjanić kakvog do sada nismo vidjeli!

Reakcija sve govori

Miralem Pjanić kakvog do sada nismo vidjeli!

A. Čaušević

Miralem Pjanić aktuelnu sezonu igra u Bešiktašu gdje je stigao na jednogodišnju posudbu iz Barcelone. 

Pjaniću je trebao tim gdje će imati redovnu minutažu, a tu priliku je pronašao u Bešiktašu gdje se brzo nametnuo i postao starter.

Ipak, posljednji meč svog tima bh. reprezentativac neće pamtiti po lijepom jer je zaradio povredu te je izašao nakon pola sata igre.

Pjanić je ostatak meča gledao sa klupe te je u pojedinim momentima bio poprilično nervozan, čak je i protestvovao kod sudija.

Iskusni veznjak je obično miran na terenu, ne ulazi u rasprave sa sudijama i protivnicima, ali izgleda da je u duelu protiv Altaya izgubio živce.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Zajedno sa trenerom Yalcinom je protestvao kod sudije zbog jednog faula. Sluteći ko gestikulaciji smatrao je da je njegov saigrač išao na loptu prilikom jednog prekršaja.

Inače, Bešiktaš je na gostovanju kod Alataya izgubio sa 2:1. U utorak ih čeka meč Lige prvaka na gostovanju kod Ajaxa, ali prema svemu sudeći Pjanić će propustiti taj duel.

Top Komentari

saju701
Razvalit će ih Ajax ,bar tri komada će im dati.
0 11
nidjeveze43
Veliki respekt za Pjesmica ali jbg unazad tri sedmice svaki dan po deset objava o njemu,svi bi voljeli da se digne i vrati na nivo od prije ali pretjeruje te vise sa objavama o njemu jbt
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti