Nakon burnih dana osmijeh se vratio na lice Miralema Pjanića

Trenirao s ekipom Bešiktaša

Nakon burnih dana osmijeh se vratio na lice Miralema Pjanića

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić prethodnih dana bio je u centru javnosti zbog žestokih kritika koje je dobio od navijača naše reprezentacije.

Pjanić je u subotu protiv Finske napustio teren sredinom drugog poluvremena kada je izviždan od navijača sa zapadne tribine Bilinog polja, a prije toga su skandirali "Pjanić napolje".

Bh. reprezentativci su totalno podbacili u porazu od Finske (1:3), a ceh za to čini se da je platio Pjanić iako naš reprezentativac nije zaslužio da se nađe na takvom udaru kritika.

No, sve se nastavilo i narednih dana kada su se pojavile fotografije i videa za koje se tvrdi da su nastali nekoliko dana pred meč protiv Finske što su navijači itekako zamjerili Pjaniću.

Da stvar bude gora objavljeno je da Pjanić neće biti ni na klupi protiv Ukrajine i da ga je Ivaylo Petev suspendovao zbog kršenja discipline. Pjanić je jučer sve demantovao i poručio je da se to desilo u dogovoru sa selektorom.

"Ovim putem želim da demantujem lažnu vijest koja je jučer objavljena u našim medijima, a tiče se mog neigranja na sinoćnjoj utakmici. Prava i jedina istina je da je sve odlučeno u dogovoru sa selektorom Petevom", jučer je objavio Pjanić.

Oglasi

Već danas se bh. reprezentativac vratio u klub i pojavio na jutarnjem treningu, a osmijeh se vratio na njegovo lice.

Opis nije dostupan.

Sigurno je da je Pjaniću u interesu da što prije zaboravi ono što se dešavalo prethodnih dana, te da je fokusiran na igre u Bešiktašu gdje je odlično otvorio ovu sezonu.

Image

Također, jasno je koliko Pjanić znači za našu reprezentaciju i nadati se da se ovakve stvari više neće dešavati u bh. taboru što su igrači i obećali nakon poraza od Ukrajine u utorak.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Nema više izlazaka, kafa, više ni svoje mame nećemo gledati"

Nakon poraza od Ukrajine pred BHFanaticosima pojavio se golman našeg tima Ibrahim Šehić koji je poručio da će se sada uvesti pravilnik u ekipi, te da će svaki igrač odgovarati ukoliko prekrši neko od pravila.

"Napravit ćemo pravilnik i ko god bude uradio ijedan korak pogrešno mi ćemo ga dovesti pred vas pa ćemo ga zajedno kazniti. Nema više izlazaka, nema više ni kafa, mame svoje nećemo gledati dok god ne vratimo reprezentaciju na pravi put i to vam mi obećavamo. Ove mlade momke morate podržati", poručio je Šehić u razgovoru sa navijačima, koji su pozdravili taj stav.

Top Komentari

Ajax11
Frajer se opšte izvinuo nije kako treba, Ali zato je znao dementovati odmah nešto
9 0
Pornicar
Gledaj duše ćelave, kako se ono smješka. Pjano naš.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti