Pjanić snimio reklamu za Bešiktaš s tespihom u rukama i zanimljivom porukom

Predstavljen kao veliko pojačanje

Pjanić snimio reklamu za Bešiktaš s tespihom u rukama i zanimljivom porukom

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić prije nekoliko dana zvanično je potpisao za Bešiktaš.

Pjanić je uspio nekako da pronađe rješenje kako da napusti Barcelonu i na kraju je odlučio da ide u Bešiktaš na posudbu do kraja sezne.

Turski klub je čak poslao privatni avion u Sarajevo po Pjanića koji je uspješno prošao ljekarske preglede u Istanbulu, a zatim je ozvaničeno da je on novo pojačanje turskog prvaka.

Bešiktaš je ekspresno prijavio bh. reprezentativca za mečeve Lige prvaka, a Pjanić je u turskom klubu zadužio dres sa brojem 15 koji je svojevremeno nosio dok je igrao za Metz i Romu.

Pjanić je prije povratka u Sarajevo i tabor bh. reprezentacije uspio da snimi i nekoliko zanimljivih videa za svoj novi klub i jasno je da je stigao u Bešiktaš kao veliko pojačanje.

Međutim, jedan video je posebno skrenuo pažnju mnogih, a objavio ga je Bešiktaš. Naime, Pjanić se u tom videu vozi u automobilu, a kada se zaustavi poruči: "Daj mi jednu srednje slađu kafu, majstore".

No, ono što je mnogima bilo interesantno jeste da je imao tespih u rukama što je nekako prepoznatljivo za turski narod.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Nakon što je odradio obaveze prema novom klubu Pjanić se vratio u Sarajevo, ali nije sinoć igrao protiv Kuvajta. Ipak, bh. veznjak će biti u utorak u sastavu za utakmicu kvalifikacija protiv Kazahstana.

Top Komentari

Mowzilla
...i ono iskoci Enis iz aparata i kaze: "Vasa kahva je gotova, piiiiip!" hehe
9 0
realista1982
Njihov dres Sam kupio u njihovom fan shopu I dobio tespih sa njihivom bojama I znakom.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi