5

Komentari (5)

Thierry.Henry
On nije trenutno Ni U 40 najboljih veznjaka svijeta..budimo realni..U Juventusu je igrao svoj najbolji Fudbal..uklapao se U tu njihovu igru tada..a.ni tada nas Pjanic nije Bio ni medju 20 najboljih..Ali unazad Par godina se pogubio totalno.. Kroos,Modric,Casemiro, gundogan,. De bruyne, Kante,kovacic,jorghinjo,milner,keita,Kome,Eriksen,verati itd.itd...realno..igrao uvijek tu Alibi igru..
Thierry.Henry
Krosteutegurovic
Jedan od najboljih veznjaka svijeta.., što znate nasmijati, nezna niko.
thekupus
Godinama on ovako već igra, i u juventusu, i u barceloni, i u reprezentaciji, a sad i u besiktasu. Kao da ga je neko pozvao na termin jer im je falio igrač, pa da samo popuni rupu. To se desi kad ti je shisha važnija od karijere.
Mowzilla
Ode u amidzino...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti