Kontroverzni predsjednik riješio sve nedoumice oko Miralema Pjanića

Ništa od Napolija

Kontroverzni predsjednik riješio sve nedoumice oko Miralema Pjanića

E. Škorić

Prvi čovjek Napolija komentarisao je navodne medijske glasine da će Miralem Pjanić ovog ljeta doći na San Paolo.

Miralem Pjanić je pod ugovorom s Barcelonom do ljeta 2024. godine, ali Katalonci ga se žele riješiti ponovo, nakon što mu je završena posudba u turskom velikanu Bešiktašu.

Pošto neće ostati ni u Turskoj, jasno je da će bh. reprezentativac morati da traži novi klub za sebe, a sve je glasniji povratak u Italiju gdje je pružao dobre partije u dresu Rome i Juventusa.

Povezivao se s nekoliko italijanskih timova, dok se u posljednje vrijeme akcenat stavlja na transfer u Napoli i to da bude uključen u posao između dva kluba u vezi transfera Kalidoua Koulibalyja.

Navodno je Barcelona htjela da Pjanića koristi kao "mamac" uz novčanu ponudu Napolitancima za sjajnog senegalskog stopera, a sada je stigao komentar predsjednika Napolija, Aurelija de Laurentiisa.

"Barcelona nije tražila Koulibalyja i mislim da Barcelona nema dovoljno novca da potpiše bilo kojeg igrača. Ne zanimaju nas nikakve zamjene", rekao je Laurentiis o glasinama da bi Pjanić mogao u zamjenu za Koulibalyja doći u Napoli.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Katalonci će biti jako aktivni tokom ljeta na tržištu, pokušavaju da se riješe mnogih igrača, a imaju u planu dovođenje nekih vrunskih pojačanja. Na listi je i Koulibaly, ali i Bayernov napadač Robert Lewandowski, koji je odbio produženje ugovora s Bavarcima.

Pitanje je samo na koji način Barcelonino rukovodstvo misli ostvariti sve te transfere s obzirom na financijsku krizu u kojoj se nalazi već dugo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Emir.D
Ma Barsa moli boga da ga neko uzme u posudbu da smanji troskove plate, da makar popola placaju, da budzet rastereti. Al nema od njega nista, iako bi volio da se vrati u formu Al dabogda
1 0
Od kako je presadio kosu nikako mu lopte ne ide od ruke, pardon od noge, ako bi izgubio kosu mozda bi se vratio u formu. Pjanic nije vise BH reprezentativac, on je sada bivsi reprezentativac.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi