Zmajevi su ponovo u Ligi B: Poznato je nekoliko potencijalnih protivnika

Ispali iz Lige A

Zmajevi su ponovo u Ligi B: Poznato je nekoliko potencijalnih protivnika

Admin Čaušević

Porazom od Nizozemske Bosna i Hercegovina se vratila u Ligu B Lige nacija gdje joj je po kvalitetu možda i mjesto. 

Elitni dio Lige nacija pokazao se kao krupan zalogaj pa će u narednom izdanju UEFA-inog takmičenja Zmajevi igrati u drugom rangu.

Za sada je poznato nekoliko potencijalnih rivala popularnih Zmajeva. Iz Lige A je to selekcija Islanda koja je ispala iz grupe 2.

U Ligi B u narednom izdanju će za sada igrati sigurno i Norveška čiji su mečevi posljednjeg kola odgođeni pa skandinavska selekcija ne može napraviti pomak.

Prema trenutnom stanju na tabelama uoči posljednjeg kola u Ligi B će u narednom izdanju igrati još Rumunija, Češka, Izrael, Mađarska, Turska, Finska i Irska.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Posljednje kolo Lige B Lige nacija se igra u srijedu i vrlo je moguće da će doći do određenih promjena jer u svim grupama vlada neizvjesnost.

Iz Lige A osim već "otpisanih" Bosne i Hercegovine i Islanda trenutno ispadaju Švicarska i Švedska koji svoje ključne mečeve za opstanak igraju sutra.

Top Komentari

Opijum
Negdje smo izmedju C i B :)
7 0
Tz_Niko75
Opet se moze vratit. Lakse je iz B u A nego iz C u A. Pa i Hrvatska ce mozda ispast. Nije kraj svijeta. Cak i 4. sesir nije los. Ima i tu nezgodnih repki. Sve u svemu, i nije realno da ovako mala i siromasna zemlja bude u prvih 30 u svijetu. Svako dozivi jedan blistav period i rezultate, pa opet padne. Vidi Finsku, ili Madjarsku. Treba bit realan
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi