Zašto Miralem Pjanić nije otputovao u Dortmund?

Liga prvaka

Zašto Miralem Pjanić nije otputovao u Dortmund?

E. Ganibegović

Sutra se nastavlja takmičenje u Ligi prvaka utakmicama 6. kola grupne faze.

Turski prvak Bešiktaš gostovat će kod Borussije Dortmund, ali oba tima već imaju riješene sudbine.

Bešiktaš će bez bodova zakucan za dno tabele grupe C, dok će Borussia preko trećeg mjesta u Evropsku ligu iako bodovno može stići Sporting Lisabon. 

Portugalski tim ima bolji međusobni omjer i stanje u ovoj grupi se neće mijenjati bez obzira kakvi ishodi sutrašnjih utakmica budu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pozicija Tim Broj bodova
1. Ajax 15
2. Sporting 9
3. Borussia 6
4. Bešiktaš 0

Na gostovanje u Dortmund s turskom ekipom nije doputovao bh. reprezentativac Miralem Pjanić. Kako je objavio Bešiktaš, Miralem ima problema s infekcijom gornjih disajnih puteva, te nije u mogućnosti nastupiti na ovom meču.

Pjanić je ove sezone za Bešiktaš odigrao 11 utakmica i podijelio četiri asistencije. Još uvijek čeka na prvijenac u klubu u kojem će do ljeta biti na posudbi iz Barcelone.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

damir83
Zelim brz oporabak i da konačno proigraš. Mani se te nargile utuši te !
11 1
green_dragon
Zaboravio Pjanke gel za kosu
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi