Zvijezda Barcelone bi Pjanićev broj, ali mu za to treba čudo
Foto - EPA

Želi slavnu osmicu

Zvijezda Barcelone bi Pjanićev broj, ali mu za to treba čudo

Midhat Šljivak

Budućnost Miralema Pjanića u Barceloni je pod velikim upitnikom.

Bh. veznjak je otpisan kod Ronalda Koemana. Na njegove usluge se ne računa i očekuje se njegov odlazak iz kluba do kraja prelaznog roka.

Međutim, dok se to ne desi Pjanić još uvijek ima obaveze prema klubu i on svakodnevno trenira sa ostatkom ekipe.

Miralem je za novu sezonu registrovan sa brojem 8 na dresu, ali na ovaj broj oko je bacio mladi španski reprezentativac Pedri.

Ovaj 18-godišnjak iza sebe ima fantastičnu prvu sezonu. Postao je istinska zvijezda tima sa Camp Noua i rado bi vidio broj 8 na svojim leđima.

Međutim, za to će mu se morati poklopiti određene stvari. Prva je naravno da Pjanić ode do meča sa Real Sociedadom, a druga je da on u sutrašnjem meču ostane bez minutaže.

Oglasi

Ovakav razvoj situacije teško da će se desiti. Gotovo je nemoguće da će se stvari u nešto više od 24 sata poklopiti, a pravila su u Španiji jasna i ne mogu se promijeniti.

Tako je vrlo vjerovatno da će Pedri ostati sa brojem 16 u novoj sezoni, a to bi se moglo potvrditi već sutra na utakmici protiv Real Sociedada.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pedri je prošle sezone odigrao čak 52 utakmice za Barcelonu i zabio je četiri gola.

Rijetko ko je očekivao da će kvota na Barcelonu u meču protiv Real Sociedada biti tako velika. Mozzart vam nudi zaista sjajnu kvotu, a prognozu meča OSTAVITE OVDJE.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
hebo vas mozzart
3 0
dinass
Nedaj platu,nedaj broj maksimalno se osveti sto ti unistavaju karijeru katalonska ****ad
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi