Miralem Pjanić je impresionirao Xavija, ali večeras je stigla vijest o interesu drugog velikana
Foto - Instagram

Nova ponuda na stolu bh. veznjaka

Miralem Pjanić je impresionirao Xavija, ali večeras je stigla vijest o interesu drugog velikana

M. Šljivak

Miralem Pjanić (32) počeo je predsezonu s Barcelonom i svojim radom i trudom je impresionirao trenera Xavija Hernandeza.

Trener katalonskog velikana izuzetno je zadovoljan kako 32-godišnji vezni fudbaler radi u proteklom periodu i ne bi imao ništa protiv da on na kraju ostane u klubu, iako još uvijek nije isključena njegova prodaja.

Pjanić je, tvrdi Mundo Deportivo, još uvijek na transfer listi. Barcelona će pokušati da ga proda, ali napori da ga se riješe nisu veliki kao ranije.

Povezivao se bh. fudbaler u proteklom periodu s brojnim timovima. Saudijski Al Nassr mu je ponudio odličan ugovor, govorilo se o odlasku u Lyon, a večeras turski mediji donose priču o interesu Galatasaraya.

Oglasi

Istanbulski velikan zainteresovan je za usluge reprezentativca Bosne i Hercegovine. Žele ga dovesti u svoje redove i pokušat će to napraviti u narednom periodu.

Pjanić već ima iskustvo igranja u Turskoj. Prošlu sezonu proveo je u Bešiktašu, ali je ovaj klub odlučio da ga ne otkupi od Barcelone i Miralem se vratio u redove katalonskog kluba.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Sada će imati mogućnost da ponovo ode u Tursku. Interes Galatasaraya je ozbiljan, a treba svakako istaći da Barca i Galata imaju veoma dobru saradnju.

Bh. veznjak međutim ima silnu želju da se dokaže u velikanu s Camp Noua i ostaje nam da vidimo hoće li u novoj sezoni igrati za Barcelonu ili će potražiti neki novi klub.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

prvenac
Au koji velikan! Ako ponovo zaigra u Turskoj onda je definitivno propalitis.
11 1
AmellemA
@VladaRH izgraditi će se Lastovo kao Mančesta.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti