Preokret u Barceloni: Xavi oduševljen Pjanićem, stigla i jako bitna odluka

Miralem odličan na pripremama

Preokret u Barceloni: Xavi oduševljen Pjanićem, stigla i jako bitna odluka

Haris Zilić

Iz Barcelone stižu napokon pozitivne vijest za Miralema Pjanića.

Ugledni Mundo Deportivo objavio je tekst u kojem stoji da su u Barceloni oduševljeni onim što Pjanić prikazuje na treninzima.

Pomenuti mediji također prenosi informaciju da je Pjanić na spisku igrača Barcelone za američku turneju i vrlo vjerovatno bi mogao ostati u redovima katalonskog tima.

Xavi je i stručni štab su više nego zadovoljni, a u prijateljskoj utakmici protiv Olote, Pjanić je dobio priliku da zaigra poluvrijeme i odradio je više nego konkretno.

Držao je loptu veoma sigurno, proigravao je, a imao je i slobodu u igri što recimo nije bio slučaj kod Koemana koji ga je i na treninzima stavljao u podređen položaj.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Špekulacije o novoj Pjanićevoj posudbi uskoro bi mogle pasti u vodu, a naredne pripremne utkamice dat će nam i konačan odgovor o Pjanićevoj sudbini, ali po svemu sdueći Xavi je promijeno ploču nakon mjesec dana treninga i priprema i Pjanić bi mogao biti u ozibljnim planovima tima sa Nou Campa u novoj sezoni.

Pjanić je jučer u prijateljskoj utakmici zadćuo broj 6, što je svakako još jedna novina u njegovoj karijeri.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SeoRusilac
Pjanić je majstor, Xavi će ga vratiti na pravi put.
16 1
elvir_86
Ko o Čemu ? SPortsport.ba o Pjaniću .. Vala ste više postali dosadni sa Pjaniće .
4 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi