23

Komentari (23)

papirna
Ide Mire u Besiktas jednu sezonu na posudbu.Bar ce igrati svaku utakmicu i plus igra LP, samo da pokaze Koemanu kakva je taraba od trenera i kakvu klasu cuva na klupi Ima da ga zovu nazad u Barsu i rukovodstvo i navijaci Kulturno i profesionalno Koemana da napravi levatom sto i jeste
King_Kenny
...Turci se raspametili kao da je Messi dosao hahahhaah.
Gari Garinča
Pjanke majstore, sretno u novom klubu.
Sanska_Prangija
s bijelog konja na crnog orla. sretno, iako mi vise nista nije jasno. držiš sredinu jedne slavne stare dame, koja je tih godina vazila za jednog od favorita za lp, da bi u nesto jace od godina dana igrao moozda za prvaka jedne tursk. volim tursku, volim stanbul, ali zasto jbt
RollingBlunt
Mrzite me sto cu biti iskren, ali pogresan potez otici u Beskitas… toliko kluba, liga, spanija, francuska, njemacka, on u tursku u besiktas… jbg Mire sam si kriv, poletio si za Barcelonom a treba se dobro razmisliti, ovako sada igraj u Turskoj, daj Boze da ikad bude pola Mireta kakvog znamo.
Bosandjeros07
Boli ga briga uzima lovu od Barcelone a igrat ce ligu prvaka sa Besiktason
Mele
Ugovorom je vezan za Barsu, tako da jos jednu sezonu se vodi kao njihov igrac. Iduce ljeto ce znati, da li nazad ili negdje drugo.
starigrad
Mire dobro došao u najljepši grad na svijetu. Hairli ti bilo
emanuelmacron
user1571956549
Mire ti si car.... Lova je bitna... Samo neka kapa pa da... je b es ove kokuze sto naprdjuju...
azmoh
vjerujem da mu nije lova više prioritet broj jedan
Ajax11
Pa sta ce postaviti iz Barce, isjecke sa treninga?!
19211921
Eno u barceloni ne mogu zaspat od glavobolje
DR_GAZiJA
Radi ono sto najbolje zna...SELJAKA PO INSTAGRAMU..NEXT STOP: Slaven Belupo..
BogatiDijasporac
Volio bi ti biti 1% Mireta, anonimusu :)))
Saimai1316
Aha jes uglavnom njemu ce u ovoj sezoni na racun stici 9.5 mil eura,a ti cekaj bozicnicu da platis racune
Sanska_Prangija
zar nije 8,5 ?? necemo se lagati ovdje haha
emanuelmacron
BogatiDijasporac... cujem ides u Bosnu ,ima dobrih stvari kraj kotejnera,pokupi ponesi i uvali bosnjama,dobro se zaradi,A kad se budes vraco natovari gepek sudzukom ,i suhim mesom,ovdje skupo.I najdi se bureka ,posto ovdje si preso na svinjetinu,jeftinije puno,a valja rmpat na gradjevini.
damir83
Pa i seka ti non stop na insat pa opet mora čekati kraj ulice ??!
H4540
Ibti radis najbolje sto znas....ostavljat glupe komentare
Asmir123
A Jes ih ujeo za ku*AC?
DonnieBrasco
Volim Mireta, volim Barcu, ali realno iz Barce nema puno toga za postaviti. U svakom slucaju sretno mu u Turskoj, treba nam u repki da bude u formi. ?
DonnieBrasco
Volim Mireta, volim Barcu, ali realno iz Barce nema puno toga za postaviti. U svakom slucaju sretno mu u Turskoj, treba nam u repki da bude u formi. ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti