Juventus stavio "tačku na i" na Pjanićev transfer!

Više nema sumnji

Juventus stavio "tačku na i" na Pjanićev transfer!

A. Čaušević

Miralem Pjanić u novoj sezoni neće nositi dres Juventusa!

Iako je tinjala nada da će Pjanić u posljednjim satima prijelaznog roka stići u Torino, od toga neće biti ništa.

Održano je nekoliko razgovora, pokušalo se pronaći zajednički jezik, ali Juventus je zadržao stav od ponedjeljka kada je odlučeno da se odustane od bh. reprezentatvica.

Ugledni italijanski novinar Romeo Agresti koji je odlično upućen u dešavanja u torinskom klubu još je jednom ponovio stav Bianconera.

S ovim potezom Juventus je praktično stavio "tačku na i'' kada je u pitanju Pjanićev transfer pa je dosta upitnika iznad nove sezona za 31-godišnjeg fudbalera.

Nadao se iskusni veznjak da će se vratiti kod Stare dame, ali je konačni dogovor izostao. U igri je bilo nekoliko klubova kao što su Fiorentina, Inter i Roma, međutim i ti transferi su upitni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pjanić je u prošloj sezoni upisao 30 nastupa za Barcelonu. U drugom dijelu sezone praktično je bio otpisan i tokom pripremnog perioda Ronald Koeman praktično na njega nije računao.

Na startu sezone nije pozivan za utakmice, pomak je napravljen minulog vikenda kada se našao u protokolu za meč sa Getafeom, međutim i tada je grijao klupu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

WOLF20
Red bi bio da i ovaj portal to isto uradi :)
13 1
saju701
Molim vas kad pisete o Pjanicu spomenite ga bar jednom u svakom clanku stvarno malo pisete o njemu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi