12

Komentari (12)

elvir_86
Et nek ti Pjanke imas pojma
Pjanke je nasao ekipu pos svojoj mjeri u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, to je njegov nivo obzirom na n jegovu trenutnu formu.
HarisADP
Hahahaahah pa mater ti jbm ti si kompetentan?! Zgadio si mi se sa onim slavljem kad si presao u barsu i nisam te mogao smisliti al sam vremenom oprostio prije svega što te bošnje retardirane ovoliko vrijeđaju. Al drugu šansu si uprsko s ovim. Da ti meni kažeš da nisam kompetentan jel familiju ti jbm u picku da ti jbm glupu. Znači slušaj degenu, kratko i jasno, onaj ko alegrija smatra stručnjakom JE GLUP!!!
user1639705257
@HarisADP a što psuješ SMEĆE POKVARENO.ebo ti pleme nepismeno. Keru jedan , jadni i bijedni.
user1639705257
@HarisADP pupusi mi kitu , vreću gofana... Hehehe 150 kg i prsti ko u krmka.
Keru jedan jadni... Fujjj
Baco
Imaju ekipu ranga Verone i to je osnovni problem
Edin Merlin
Slažem se ali i Pjanke se “nudi” Juventusu..
King_Kenny
...slazem se,covjek dok je imao igrace rasturao je i u ligi i u Europi,sad ima panjeve i logicno da ne ide...
vence
Da se slozim bar jednom s tobom..i Pjanke ovakav i u formi kakvoj je sada,bi valjao Juventusu i njegovoj sredini trenutno
King_Kenny
@vence ...u napadu bi im i ja dobro dosao,iako imam 110 kila od cega je 15 viska u obliku pivskog stomaka...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.