Pjanić se zahvalio na čestitkama i dao do znanja da neće tako lako otići iz Barcelone

Borit će se za svoje snove

Pjanić se zahvalio na čestitkama i dao do znanja da neće tako lako otići iz Barcelone

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić danas slavi svoj 31. rođendan.

Pjanić je dobio veliki broj rođendanskih čestitki iz cijelog svijeta, ali i od klubova za koje je nekad igrao.

Bh. veznjak je odlučio da se oglasi na Instagramu i zahvali svima na čestitkama, a mnogi smatraju da je na ovaj način poručio da neće tako lako napustiti Barcelonu i da će se boriti za svoje mjesto u katalonskom klubu.

Pjanić je objavio fotografiju koja je nastala na ulicama Barcelone uz jasnu poruku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ovdje u gradu u kojeg sam se zaljubio. Ovjde gdje želim osvajati trofeje i lige. Ovdje na Camp Nou punom ljudi. Uz ovaj dres koji sam oduvijek želio nositi. Ovdje gdje ne želim prestati sanjati. Hvala svima", poručio je Pjanić.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Barbarez9
Branko Copic i Jezeva Kucica ...
0 0
emial766
Bolje nekad prihvat poraz i ici dalje. Ostane li bi ce samo dporedna uloga u filmu. Sretno iz sebicnih razloga to jeste BIH repka.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi