17

Komentari (17)

arbajram
ako bude igrao kao u Barceloni, 0 golova, 0 asistencija, 0 icega, bolje mu je da se odmah penzionise
Neso
Dva kluba s poza****nom konkurencijom veznih igraca. Koliko bi se i u njima naigrao veliko je pitanje.
damir83
Dodji u Sarajevo Pjanke!
Zulfikar
Samo Inter vec na otoku mu nebi islo jer je malkice krhak, otok je za konje tegljace.
C.Banks
Pjanic je bio igračina, steta što je nazadovao zadnju godinu. Imam osjećaj da će se opet Pjanke vratit u top formu. Ako bude tako onda je svejedno ili otisao u Englesku, Italiju, ostao u Španiji
Gvardijan
Mislim da se Pjanic u onakvom sistemu igre Chelsija tj. onako brze tranzicije iz odbrane u napad nebi uklopio jer je i pored svih neospornih kvaliteta koje ima,spor za to.Mislim da bi mu puno vise odgovarao talijanski fudbal.
Pjanic se ne moze uklopiti u engleski fudbal, engleski fudbal ne bi lezao Pjanicu, trči se mnogo i igra se veoma grubo na momente, a obzirom da je Pjanic sklon povredama, to njemu apsolutno ne bi odgovaralo.
Zgembic
Ostani Kumanu noga dolazi Xavi.
Rivaldo
A da skontas da Pjanic nema mjesta u Barceloni, ko god da bude trener?
Zgembic
Mehinaldo
Chelsea ima istog tipa igraca jorgina i sad kao pored njega i onakvog veznog reda kupuju pjanica bgt se ne brukaj kakav pjanic u italiju moze i ako je istina da ga inter hoce nek ide bez plate bolje mu je
Noone
Pa vidiš li sliku novina?.. Gledaj malo
Bronson94
Vrijeme je da ovaj fantastični igrac pronađe fantastični klub
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.