Katalonci objavili listu timova koji su poslali ponude za Pjanića, a svi imaju isti zahtjev
Foto - EPA

Italijani silno žele bh. veznjaka

Katalonci objavili listu timova koji su poslali ponude za Pjanića, a svi imaju isti zahtjev

M. Šljivak

Miralem Pjanić (31) vjerovatno će do kraja prelaznog roka napustiti redove Barcelone.

Iskusni bh. veznjak nije u prvom planu kod trenera katalonskog tima Ronalda Koemana i rukovodstvo kluba pokušava da se riješi njegovog ugovora teškog nešto više od osam miliona eura.

Barcelona međutim za sada bezuspješno pokušava da proda Pjanića, a list Sport tvrdi kako su na adresu tima sa Camp Noua stigle samo ponude za posudbu.

Katalonski list tvrdi da su na stolu Barce ponuda za posudbu iz Rome, Intera i Juventusa, ali da svaki od ovih klubova ima isti zahtjev prema Pjaniću.

Taj zahtjev je da bh. veznjak prihvati smanjenje plate kako bi ga bez problema mogli potpisati, jer je njegova trenutna plata ogromna za svaki klub i predstavljala bi im ozbiljan problem.

Barcelona svim silama pokušava da se riješi reprezentativca Bosne i Hercegovine. Ipak, ne ide sve tako glatko i ostaje nam da sačekamo i da vidimo šta će se sa Pjanićem desiti u narednom periodu.

Miralem se u prethodnom periodu također povezivao sa Arsenalom i Tottenhamom, ali ovi klubovi očigledno još uvijek nisu poslali konkretne ponude, iako Sport tvrdi da je razgovora sa čelnicima Barcelone bilo.

Bh. fudbaler je u Barcelonu stigao u razmjeni sa Juventusom za Arthura Mela, a u dresu katalonskog tima odigrao je 30 utakmica i nije imao učinka.

Ugovor sa Barcelonom veže ga na još tri sezone, no izvjesno je da on više neće nositi dres ovog kluba.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1599499530
Navijam za juve al bi volio da ode u romu tamo je i igrao najbolje a i bio bi sa dzekom.
11 0
Coru
DA ON NEBUDE GERT BEL 2 . AJ ZI MIRE LAGANO GOLFA A SVAKI MJESEC LOVA KAPA. NEVIDIM RAZLOG DA ON NEGDJE IDE I PRIHVACA SMANJENJE PLACE. E JEDINO AKO IMA OGROMNU ZELJU DA IGRA. AL TESKO. LOVA JE NA PRVOM MJESTU
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije