Bh. veznjak propušta meč u Lisabonu

Treba li Petev da brine zbog Pjanića?

13

Komentari (13)

user1613424508
Nek zove Bilbiju moramo dobit ukrainu
C.Banks
U zadnje vrijeme više fejzbuči i influensa nego igra lopte. Al hajd valjda će protiv Finske i Ukrajine zablistat
amza
Igramo.mi bolje bez njega nego s niim.ostali momci prodisu kad njega nema iskreno
VenamaHrabrih
Za koji mjesec će iz Kazahstana pisati storije kako je konačno došao kući.
Pajkan
Mozda ga Barca nazaj pod hitno. Ionako I'm je sve otislo u k...pa daj sta das.
Trebamo zaboraviti na Pjanica, ja ne znam kad je Pjanic odigrao dobru utakmicu za reprezentaciju BH, mislim davno je to bilo, dakle Pjanic nam nece mnogo nedostajati protiv Finske i Ukrajine.
KB9
PAZI OVO Za sada ne postoji objašnjenje zašto Pjanić nije među pozvanima i da li to treba da zabrine selektora Ivajla Peteva pred norveške mečeve odluke u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo protiv Finske i Ukrajine.
Darkwood
Kremenko
Tip je krhke gradje u pm. Bas je njezan.. kao nekad Salihovic. Odlican kad igra ali brate vise propusti nego sto odigra.. Steta
hakim_ziyech22
Jel moguće da si ovo napisao? Čovjek dok je bio u Metzu i Lyonu nijednom nije propustio utakmicu zbog povrede. U Romi za 5 sezona 12 utakmica propustio zbog povrede, u Juveu za 4 sezone 7 utakmica,prosle sezone u Barci 4 utakmice, za reprezentaciju otkako je debitovao zbog POVREDE 6 utakmica nije igrao.I eto ove sezone 2 lakše povrede i odma se nađe neki stručnjak da napiše da je krhak i da vise propusti nego sto odigra.
GuiliDamou
@hakim_ziyech22 jes hakimbeze al Boga mi je on u zadnje vrijeme vise po restoranima nego u fitnessu…
user642
On je odavno igrac na kojeg se ne racuna ozbiljno
Klicko
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.