U Barceloni na treningu poseban doček za igrača u kojeg se polažu velike nade

U Barceloni na treningu poseban doček za igrača u kojeg se polažu velike nade

E. Škorić

Jutarnji trening u Barceloni donio je dobre vijesti. Nakon dugog izbivanja, talentovani Ansu Fati prvi je put trenirao s ekipom.

Mladu zvijezdu dočekali su saigrači, pa mu priredili dobrodošlicu i tako zajedno proslavili trenutak njegovog povratka.

Fati je čak devet mjeseci bio izvan terena zbog povrede, a posljednji put je u dresu Katalonaca igrao 7. novembra prošle godine protiv Betisa. Ostatak sezone proveo je zbog povrede meniskusa, a nije igrao ni u pripremnim mečevima, niti na početku nove sezone.

Barcelona će u nedjelju na Camp Nouu ugostiti Getafe, a vidjet ćemo hoće li Ronald Koeman u tom meču dati koju minutu tek oporavljenom ofanzivcu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Osamnaestogodišnji Fati oborio je niz dobnih rekorda kada se probio u prvi tim Barcelone, a do sada je u 43 utakmice u seniorima Barce postigao 13 golova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1585859035
Treba kakve sergije za Barselonu realno
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi