31

Komentari (31)

Probisvjet
A kada vidim ovu facu kod Komeana isto kada neko kaki, a stolica mu pretvrda.
Probisvjet
Frajeru ostavi Mesija ako imas damu.
Pajver
Dobro je većina vas je počela realno gledati muralemovu igru u Barsi. Moj kom je nepotreban
rabodimis
Treba ovog Komeana svaki dan testirat na droge.. ubi covjek hljeb u Barseloni.. Atmosfera im prava logorska.. Pjanic i odlicno igra kako ga ovaj strucno unistava.. A pricali su lako je Guardioli vodit Barseloni.. Bolje da su njemu dali 500 miliona da ostane nego onom su*ku iz Rosaria.. Onaj bi do sad 3 Messia napravio..
Mahatma.Barbie
Koliko god to zvučalo ružno, Barcelona je zaigrala puno brže i efikasnije izlaskom Pjanića. Evo satrase ih u drugom poluvremenu.
Sajaga
Pa odakle mi znamo sta je bilo, polako.
Saimai1316
Bogami je samo do Pjanica,pa on je doveden da razigrava a on nista me radi,ja ne znam ni zasto ga ikako koristi,ja volim kako Pjanke igra ali ovo dosad je boze sacuvaj
AMEL2020
Nije do Pjanica. Sve u dogovor sa bivsim predsjednikom da ovaj zuti unisti Barsu, dakle nece da dozvoli da Barsa pobjeđuje, jednostavno...osveta
Saimai1316
Hahaha inace imas krticu u taboru barce pa dobijes info iz prve ruke,,hahahaha a bogami si me nasmijao,de procitaj jos jednom sta si napisao pa zamoli ove ss.ba da ti izbrisu komentar opasno je smijesan
malezija
Pjanić mora učiti kretanje, skoro nikad ne utrcava u prazan prostor, on trči,kreće se ali pogrešno, i druidi problem je što s loptom nikad /malo kad napravi koji korak,već samo iz prve i najčešće nazad. Za ovu igru barcelone, premalo, želi uporno da igra ispred odbrane a u defanzivi je dosta slab, takvom igrom će teško upisati asist a gol još teže a po tome se mjere igraci
@malezia, svaka cast na iskren komentar, ne mozes ti nasem Bosnjaku neke stvari dokazati, cim nesto ne ide kako treba, odmah nadje da ga neko ne voli, ne podnosi zbog ovoga ili onoga. Najvise je sam Pjanic kriv za svoju situaciju, mada mi je zaista iskreno žao Pjanica.
malezija
Ne znam ko voli Pjanica više od mene,ali ne igra na nivou,treba biti realan
Zgembic
Buraz nije njega Barca skautirala dva dana nego dvije-tri godine pa da nisu znali da ne zna kretati se... aj Ne zezaj se ziv bio.
BigBosnianBoss
Dobar je bio ovu tekmu ali brate igra generalno kao čkapi
Arnel925
zajid08
Gledo sam utakmicu, pjanic nista nije uradio, dvometrazni pasovi i to je to...
realista1982
Ove godine su mi Barca I Roma zgadile fudbal...
DamirT
Ovom zutom debilu se Pjanic ozbiljno zamjerio.I kad je medju boljim ovaj ga zamijeni medju prvim...
user1585252255
**** bi ja njemu mater.
Ma samo psuj, ma sta ces ne vole nas Holandzani.
Zgembic
Da bog da izgubis svaku.
Barca.forever
@Zgembic A što molim lijepo??? Kako igra dobro je i ovo a ti došo ovdje za Pjanića navijat a nije ni prstom pomakeo
rizzvy
E nek' si ti POMAKEO...
Koemanu da bog da ti cerka rodila crnacko kopile ha ha ha
Zgembic
@Barca.forever A sto da ne, jel ovo Barcin i tvoj portal!? Ne navijam za Barcelonu, i sto sam je simpatisao do sad najvise od svih spanskih klubova vise ne. Patriota sam i podrzacu uvjek sve nase sportiste pogotovo ovakve kao Mire sto nemogu da dobiju sansu da dokazu zasto se Barca, PSG, MANU, Bayern otimali za njega. Ovo je ocito da Kuman otvoreno pokusava da natjera Mireta da sam da otkaz radi visoke plate i sto zeli svog zemjlaka iz Liverpola da dovede a nemoze dok Pjanke Ne ode zbog financijskog fair playa.
Eto jel okey sad?
Barca.forever
@rizzvy Jesam mashallah a ko što vidim ti se neki teški propalitet i nemam šta sa papkom pisat
rizzvy
Baš bih volio znati na osnovu čega si donio zaključak. Zgembic lijepo objasnio, čovjek valjao Juventusu, mnogi se interesovali za njega, a u Barci neki za Pjanićev nivo i ime "anonimusi" dobijaju priliku prije njega. Daš čovjeku 10-ak utakmica u kontinuitetu od početka i vidiš ima li šta od njega ili nema. Ubaciti čovjeka 7 minuta, pa dati mu šansu od prve 60, pa ubaciti u 87., pa ostaviti na klupi 2 utakmice. Messi se nije mogao sastaviti 10 utakmica nakon svih onih dešavanja oko ugovora, transfera i sl. a nama čudno što Pjanić ne može zablistati u 10 minuta igre, nakon 2 utakmice što presjedi na klupi.
Prinudni
Pjanić najbolje ocijenjen igrač u prvom poluvremenu i realno bio najbolji.. šta mu radi ovaj tutkun ne mogu da vjerujem
Ajax11
Njemacki reporter kaze, jedan od bolji je bio,uveo je Dembela iz razloga još ofanzivnije da bude...
KallDrogo
Kakav kreten. Pjanic nije imao pogresnog pasa
YouTalkinToMe
Ali zato one koje je imao uspješne su beskorisni. Messi mozda ima u svakoj tekmi najvise izgubljenih lopti ali šta god naprave, naprave preko njega. Bolje izgubiti deset lopti ali sa jednom nesto napraviti nego kao pjanic, sve uspjesni pasovi ali do prvom do sebe.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.