Miralem Pjanić napušta Barcelonu, ali ostaje u Španiji?
Foto - EPA

Sevilla ga želi

Miralem Pjanić napušta Barcelonu, ali ostaje u Španiji?

M. Šljivak

Torinski Juventus odustao je od dovođenja reprezentativca Bosne i Hercegovine Miralema Pjanića.

Nakon današnjeg sastanka u Milanu između Pjanićevog agenta Falija Ramadanija i direktora Juventusa Federica Cherubinija, klub iz Torina je odlučio da odustane od dovođenja bh. veznjaka.

Tako se Pjaniću neće ispuniti želja o povratku u Torino, ali do kraja prelaznog roka on bi ipak mogao napustiti Barcelonu.

Katalonski list Mundo Deportivo tvrdi kako je Sevilla ušla u igru za dovođenje Pjanića. Ponuda već postoji i vjerovatno će se Pjanić i Barca okrenuti ovoj opciji.

Detalji oko ponude bit će razmotreni danas. Očekuje se značajniji napredak u pregovorima u narednim satima i moguće je da će bh. fudbaler postati novi član tima iz Andaluzije.

Barcelona i Sevilla imaju jako dobre odnose i neće biti iznenađenje ako Miralem završi u ovom timu. Tim iz Andaluzije pokušat će da ga dovede na posudbu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Miralem Pjanić je u Barcelonu stigao prošlog ljeta iz Juventusa u razmjeni za Brazilca Arthura Mela.

Međutim, trener katalonskog kluba Ronald Koeman mu nije ukazivao previše povjerenja. Šansu za igru je dobijao sa klupe i nastupio je samo 30 puta.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi

Najčitanije iz kategorije