Miralem Pjanić spreman za Atletico Madrid

Bh. veznjak trenirao s ekipom

Miralem Pjanić spreman za Atletico Madrid

E. Čaušević

Juventus je ove sezone vjerovatno jedan od najvećih favorita za osvajanje Lige prvaka.

U Torinu ovaj trofej dosta dugo čekaju i čini se da su ove sezone sve podredili ovom takmičenju. Juventus svoj put u novoj sezoni Lige prvaka počinje sutra kada će gostovati kod Atletico Madrida.

Stara dama je Atletico izbacila prošle sezone u osmini finala i sigurno je da nas i ovaj put očekuju žestoki dueli. Igrači Juventusa jutros su odradili posljednji trening pred put za Madrid, a odlične vijesti su da je trenirao i Miralem Pjanić.

Bh. veznjak se povrijedio za vikend protiv Fiorentine, ali na svu sreću povreda je bila lakše prirode. Pjanić je trenirao punim tempom s ostatkom ekipe i očekuje se da će sutra zaigrati od prve minute.

Pjanić je na svom Instagram profilu objavio nekoliko fotografija s jutrošnjeg treninga i poručio da je s njim sve u najboljem redu. Podsjećamo, sutrašnji meč između Atletica i Juventusa igra se sutra od 21 sat.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

View this post on Instagram

Smile 😀 @championsleague is back 👍🏼

A post shared by Miralem Pjanić (@miralem_pjanic) on

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi