19

Komentari (19)

user1612368054
Kockarska posla
DeteVi
Znači sad ide reklame za kladionicu i u normalne članke. Dosta sam se nervirao ali ovo je sad već previše. Blokiram ovaj portal da slučajno ne dolazim više.
Pajver
Ma muralem je sa svojom brzinom trkom agresivnošću pokretljivosti idealan za Englesku ahhhaaaa dajte ne sramotite se svatko ko je gledao bar jednu utakmicu premier šipa zna da muralem nema šanse u toj ligi
vedin
Za koga navijaš, Portugal ili Francusku?
Pajver
Pajver
Soni
Moze on igrati u svakoj top ekipi sa dodaj prvom do sebe.
Pajver
A i u tome često pogriješi
tbra
Gdje god da ode bolje mu je nego kod trenera koji ga ne postuje
Jupp
Jadan ste portal postali kada morate kroz neke objave da promovišete kockanje i kladionice.. Zato vam i ljudi manje otvaraju portale, jer ste jadni postali!!!
vence
jvte jel milan jadan klub i masa istih jer na dresu npse logo kladionice ili su nosili i promovosači kocku na taj nacin..para pajdo, pčato ss. ba i pisace Jupp umjesto Mozzart
vence
plati* (veliki prsti, a mala slova?)
Damir
Unisti ga Barcelona
Śmeker007
Nije on za ENGLESKE lige uopste, tamo trebas imati kondiciju kao konj tj brzinu i izdrzivost, a to Pjanic nema sto je vec godinama poznato, za njega je Njemacka najbolja opcija..!
Arnel925
Everton haha ja mogu nabrojati 100 drugi timova koji su bolji. Gdje ce u Everton nije lud.
user1585249870
Mogao pi u picku materinu
nedim_rajvosa46
Realno Pjanić je za Everton, Man Utd i slično...trenutno...ili eventualno da ode u Njemačku...
Uber_i
Nema on mjesta ni u tuzla sity
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.