Pjanić bi mogao u Premiership, želi ga trofejni stručnjak!

Četvrta Lige petice na vidiku

Pjanić bi mogao u Premiership, želi ga trofejni stručnjak!

A. Čaušević

Miralem Pjanić bi mogao postati prvi bh. fudbaler koji je igrao u četiri različite Lige petice.

Nakon što je počeo u Ligue 1, pa svjetsku popularnost doživio u Seriji A, sada se takmiči u La Ligi, a od sljedeće sezone njegova destinacija bi mogao biti Premiership.

Španski mediji su jučer prenijeli vijest da je za Pjanićevo dovođenje ozbiljno zainteresovan Everton kojeg s klupe predvodi Carlo Ancelotti.

Iako iza sebe ima poprilično lošu sezonu bh. reprezentativac još uvijek dobro kotira na međunarodnoj sceni i sigurno još uvijek ima šta za ponuditi.

Everton i Barcelona imaju odlične odnose. Proteklih godina realizovali su nekoliko transfera kao što su prodaje Andréa Gomeza, Yerryja Mine i Lucasa Dignea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dolazak Joana Laporte na mjesto predsjednika Barcelone će svakako izazvati određene promjene pa ostaje da se vidi da li će Pjanić otići s Nou Campa nakon samo jednog ljeta.

Inače, Pjanić i društvo će večers biti domaćini Huesci i imat će priliku da se dodatno približe vodećem Atleticu. Najbolje kvote za ovaj meč nudi kladionica Mozzart, svoju opkladu možete ostaviti ovdje.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Jupp
Jadan ste portal postali kada morate kroz neke objave da promovišete kockanje i kladionice.. Zato vam i ljudi manje otvaraju portale, jer ste jadni postali!!!
13 2
Pajver
Ma muralem je sa svojom brzinom trkom agresivnošću pokretljivosti idealan za Englesku ahhhaaaa dajte ne sramotite se svatko ko je gledao bar jednu utakmicu premier šipa zna da muralem nema šanse u toj ligi
1 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi