Miralem Pjanić večeras obilježava veliki jubilej koji pokazuje koliko je bitan za Juventus

Jubilarni 150. nastup za Staru damu

Miralem Pjanić večeras obilježava veliki jubilej koji pokazuje koliko je bitan za Juventus

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić večeras će proslaviti veliki jubilej u dresu Juventusa.

Naime, popularni Mire će u susretu protiv Milana odigrati svoju 150. utakmicu u dresu Stare dame.

Koliko je bitan igrač za ovaj slavni klub pokazuje najbolje podatak da nijedan drugi igrač Juventusa nije upisao više nastupa od njega otkad je stigao u klub na ljeto 2016. godine.

Pjanić je dolaskom Maurizija Sarrija na mjesto trenera Juventusa postao igrač oko kojeg se vrti svaki napad ovog kluba te je za sada sigurno jedan od najboljih i najbitnijih igrača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, on je u dosadašnjem dijelu ove sezone upisao 14 utakmica u svim takmičenjima, postigao tri pogotka i dodao tri asistencije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gari Garinča
Mire majstore !!!
4 0
BobPaisley
...dzaba mu sve,nasem Bosnji on opet ne valja.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti