Miralem Pjanić je večeras doživio veliko poniženje od navijača Barcelone
Foto - Screenshot

Bh. fudbaler izviždan

Miralem Pjanić je večeras doživio veliko poniženje od navijača Barcelone

M. Šljivak

Miralem Pjanić nije nastupio u večerašnjem prijateljskom meču između Barcelone i Juventusa.

Barcelona je golovima Memphisa Depayja, Martina Braithwaitea i Riquija Puiga slavila sa 3:0 i osvojila je trofej Joan Gamper.

Naravno, sve je bilo veoma emotivno nakon oproštaja Lionela Messija od kluba i sa večerašnjom utakmicom počela je nova era katalonskog velikana.

Miralem Pjanić je ovaj meč odgledao sa klupe, ali ono što je doživio od navijača pred početak susreta sigurno neće zaboraviti.

Bh. veznjaka su na predstavljanju ekipe izviždali navijači Barcelone, a dodatne uvrede na račun 31-godišnjeg fudbalera došle su na društvenim mrežama.

Oglasi

Isto je prošao i francuski defanzivac Samuel Umtiti. Nakon zvižduka na predstavljanju Umtiti je izviždan i na terenu pri svakom kontaktu sa loptom po ulasku u igru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Očigledno da navijači katalonskog tima svrstavaju Pjanića i Umtitija u red 'krivaca' zbog odlaska Lionela Messija iz kluba, jer zbog ogromnih plata kojih se nisu željeli odreći, nije bilo prostora da klub potpiše novi ugovor sa čuvenim Argentincem.

Miralem Pjanić se povezuje sa prelaskom u Juventus. Navodno bi jako brzo sve moglo biti završeno i vidjet ćemo hoće li se bh. fudbaler vratiti u Torino.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Neka se ne odrice plate, ko ih sljivi. Ja bi ih iscuclo jos koliko je got moguce. Ako ti ne daju da igras, karaj i ti njih u zdrav mozak. Mire, mi smo uz tebe!!
36 8
cccccc
Po pravilima u Španiji, ne možeš da potpišeš novi ugovor sa više od 50 posto manjom platom od trenutne. Npr, ako je Messi imao 70 miliona najmanje što bi sljedećeg puta mogao da dobije je 35 miliona. Messi je sam rekao na konferenciji da je pristao na 50% manju plaću ali nije išlo, nemoguće je... ČAK I DA JE MOGAO IGRATI BESPLATNO, BARCA NE BI MOGLA REGISTROVATI MESSIJA! Da se Leo Messi odrekao plate, potrošnja Barce bi došla na 80%, a La Liga je smanjila limit na 70%. Barca mora još da sreže troškove. E moj Pjaniću bolje ti je sad sam idi iz Barcelone jer će ti zviždati na svakoj utakmici (ne samo tebi). Al realno zašto bi Pjanić, Umtiti, Roberto, Lengle i Kutinjo koji su na crnoj listi za odlaske pristali da odu iz Barse u kojoj zarađuju po 8, 10, 12 i 18 miliona evra u klub koji im nudi dva ili tri puta manje? Prošla uprava Barselona je kriva što su im dali takve plate jer im sada takve plate neće dati nijedan normalan klub.
22 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti