11

Komentari (11)

DadiG
Je li ikome jasno da o ovoj utakmici se ništa nije znalo u javnosti dok odluka nije donešena? Ako su zvali Džeku i Pjanića unaprijed, oni su napravili grešku što tu informaciju nisu procurili novinarima
DadiG
Podsjećanja, (zarez) radi… Za ovakvo pisanje smanje ocjenu djeci u 3. osnovne
makelele
Lako je "nikada ne šutiti" kad podupireš ono sto mainstream mediji i zapadni svijet zele da čuju. Kad treba reci nesto sto zapadni svijet ne voli čuti, onda nema mudonja i onih "koji nikada ne šute". Ebe mi se za Ukrajinu, mene jedino zanima da pelet nije 1000 kemi, da gorivo nije ovoliko koliko jest, sta ja imam od toga sto cu se staviti na jednu stranu. Ja sam misljenja da sa svima treba biti dobar. Čitav islamski svijet, apsolutno nijedna muslimanska zemlja nije uvela Rusiji sankcije, samo bošnje idu niz dlaku zapadnom svijetu, Rusi su vaki naki, šuti bolan, kao da su ovi drugi nesto bolji... Treba bit neutralan i to je to.
King_Kenny
@makelele ...o cemu to ti?...iz cista mira,nicim izazvani napali u Ukrajinu i ubijaju njihove gradjane i zauzimaju zemlju...isto ono sto smo mi prosli i sad treba da sutimo u ve,i toga i pravimo se da se nista ne desava?
PapaK
@makalele Pokrij se od stida, sramoto. Kakav debilan komentar. Stid me je u tvoje ime, smradino.
hake
Iz Pjanićeve izjave se da primjetit da je izdajica Miske dio ovog šarolikog chetnichkog pokreta u savezu i da nije džaba glumio onu povredu u baražu protiv Portugala, a tri dana kasnije odigrao za Wolfsburg regularno utakmicu. Polako se otkrivaju karte.
PodvarakANeKupus
Pa kad je klupi govorio "**** you"
King_Kenny
@PodvarakANeKupus ...ja se sjecam da ga je Ciro javno optuzio da je sabotirao i prodao utakmicu orotiv Portugala i ja nisam prvi vjerovao u to,ali evo izgleda da Ciro ipak nije lud...
PodvarakANeKupus
Zato što nam je bilo bitno da on pruža kao dobre partije i to nam je bio dokaz da on voli Bosnu ko mater. A zapravo je suprotna priča. Naravno da Ćiro nije lud.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.