Miranda u sudijskoj nadoknadi srušio Argentinu!
Iako susret ova dva rivala važi za jedan od najvećih svjetskih derbija, ipak nam večeras nije donio previše uzbuđenja.

Prijateljski susret

Miranda u sudijskoj nadoknadi srušio Argentinu!

Fudbaleri Brazila pobijedili su večeras u Jeddahu Argentinu sa 1:0 u okviru prijateljskog susreta. 

Trebala je ovo biti jedna sjajna prijateljska utakmica, ali na kraju moramo biti pošteni pa reći da nismo vidjeli mnogo lijepog fudbala, a jedini gol je pao tek u sudijskoj nadoknadi.

Prvi su zaprijetili Brazilci i to u 29. minuti kada je Miranda šutirao, ali njegov udarac je izblokiran. Samo minut kasnije odgovara Paulo Dybala iz slobodnjaka, ali lopta odlazi pored gola. To je bilo sve kada je u pitanju prvi dio meča.

U nastavku meča Brazil prijeti preko Arthura u 71. minuti, ali Sergio Romero sjajno brani njegov šut. I, kada se mislilo da će meč proteći bez golova, Brazil je stigao do pobjede u trećoj minuti sudijske nadoknade kada je Neymar ubacio, a Miranda pogodio za veliko slavlje Brazilaca.

Na kraju nije ostalo mnogo vremena za Argentince da poprave stvari, pa im nije ostalo ništa drugo nego da se pomire sa ovim sigurno bolnim porazom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi