Važne vijesti iz Španije: Xavi donio konačnu, te ujedno i posljednju odluku o Pjaniću!

Mundo Deportivo prenosi

Važne vijesti iz Španije: Xavi donio konačnu, te ujedno i posljednju odluku o Pjaniću!

Admin Čaušević

Miralem Pjanić je opet u centru pažnje nakon jednog perioda odmora od špekulacija. 

Posljednjih dana se uveliko špekuliše o mogućem odlasku Pjanića iz Barcelone iako je novu sezonu počeo kao član katalonskog diva.

Razni klubovi su zakucali na Barcelonina vrata raspitujući se za bh. veznjaka. Prvenstveno se to odnosi na Nicu i Lyon, te niz zainteresovanih strana sa arapskog polustrva.

Ipak, danas stižu nove vijesti iz Španije. Odnose se na definitivnu te ujedno i posljednju Xavijevu odluku o Pjaniću.

Kako Mundo Deportivo novodi Xavi se ni pod razno nema namjeru riješiti Pjanića te 32-godišnjeg veznjaka želi zadržati u timu.

Oglasi

Bez obzira što nije igrao protiv Real Sociedada umjesto suspendovanog Sergija Busquetsa na Nou Campu i dalje ozbiljno računaju na usluge našeg asa.

Naime, početkom grupne faze Lige prvaka Barcelona ulazi u ritam od dva meča sedmično i stručni štab želi imati Pjanića i smatraju ga važnom karikom.

MD navodi da se ne isključuje mogućnost da upravo na današnjem treningu Xavi svoju odluku saopšti lično Miretu.

Al Nassr demantovao interes

Španski mediji su u utorak objavili vijest objavili vijest daje predsjednik Al Nassra Musalli Al Muammar krenuo put Barcelone kako bi lično završio transfer Pjanića, međutim Muammar je negirao sto sve.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Probudio sam se i dobio 324 poruke na telefon. Kunem se Bogom, nemamo ništa sa Barcelonom, nikakav dogovor, a isto tako kunem se Bogom, nemamo ništa sa Pjanićevim transferom", rekao je predsjednik Al Nassra i dodao:

"Naš tim je kompletiran i tu su svi igrači sa ugovorom, odnosno oni igrači na koje računamo."

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

axel42
Jel konačna?? E haj sutra šta napiši na ovu temu matereti!! I kaže nemoj psovati! Pa jel vidiš ti da si dosadan jer stvarno smaraš , a uvjek neka konačna odluka !
5 0
denimen9
Wahahahah Čauš style pisanja/basanja: "MD navodi da se ne isključuje mogućnost da upravo na današnjem treningu Xavi svoju odluku saopšti lično Miretu."
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti