9

Komentari (9)

struja
Ma cuva Mireta za prave tekme,ha ha h...
samkoni
Pjanke se nasikirao strašno!!! 8,5 miliona kapa, 31 godina, vrhunskog fudbala se naigrao. Boli ga ona stvar! Pogotovo u prijateljskim utakmicama.
AsmirM
Dosadni ste svaki sat vremena ovaj su.pak negdje seli ili na klupu ili u italiju. A za reprezentaciji nikad nije dao 100 % skrivao se iza Misimovica a poslije njeg skriva se u onom crnilu od reprezentacije koja je unistena.
Mele
Ja bi sad namjerno zutokljucu vadio mast, sjedio bih na tribinama i uzimao lovu..Kad Xavi dodge, rastjerace ove njegove Holandjane sigurno.
King_Kenny
...ma lova kapa,ne bi ja nikud isao,a oni neka se oproste sa Messijem...namjerno bi im visio tu do kraja ugovora,kao Bale u Realu.
kurjak
Kockoglavi
Umro dabogda zuti ****ar
Maestro
Ovog bakarnog dok je na klupi kad dođe jači protivnik logično je da slijedi poraz a i baš Pjanić tu nema šta tražiti sa ovim LUZEROM žutokljuncem
VELEZ
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.