Buza zadovoljan igrama Rudara, Strika najavio derbi u Tešnju

Treneri nakon meča u Kaknju

Buza zadovoljan igrama Rudara, Strika najavio derbi u Tešnju

S. Mlaćo
Rudar je nastavio sa serijom dobrih igara u drugom dijelu sezone Prve lige FBiH.

Tim iz Kaknja slavio je protiv NK TOŠK 3:1.

Svoje viđenje meča dali su treneri Mirnes Buza i Harun Strika koji je danas zamijenio Dženana Zaimovića.

“Imali smo za protivnika odličnu ekipu, ali uspjeli smo slaviti. Idemo od utakmice do utakmice, svaku ćemo dati maksimum i zato imamo ovakve rezultate. Ja sam od početka govorio da imam povjerenje u ovu ekipu, ali izvukli smo maksimum iz igrača i dobro nam ide“, kazao je Buza.

Za SportSport.ba je govorio i Strika.

“Mislim da je rezultat od 3:1 previsok. Imali smo i kod 1:1 šansi, Rudar je svoje iskoristio. Ja im čestitam, mi se okrećemo duelu protiv Igmana“.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Lider će biti veliki izazov za Igman.

“Mi svaku utakmicu idemo da dobijemo. Težimo da se nadigravamo, rezultat će doći. Treći smo na tabeli, vidjet šta će biti zadnjih pet kola“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi