Ćiro otkrio da je bio na pragu dogovora sa jednim klubom iz Srbije

86-godišnji rođeni Travničanin otkrio

Ćiro otkrio da je bio na pragu dogovora sa jednim klubom iz Srbije

S. Grebović

"Trener svih trenera", veliki Miroslav Ćiro Blaževićm otkrio je kako je malo nedostajalo da se vrati iz penzije i ponovo preuzme komandu jednog kluba.

U pitanju je Novi Pazar koji se takmiči u Linglong Super ligi Srbije, ali do saradnje na kraju nije došlo.

Glavni razlog zašto se bivši selektor Hrvatske i Bosne i Hercegovine nije prihvatio novog posla je koronavirus, zbog kojeg iskusni stručnjak nije htio da rizikuje.

Čelnici Novog Pazara su iskazali želju da dovedu Blaževića umesto Radoslava Bataka koji je poslije samo četiri mjeseca provedenih na klupi Plavih dobio otkaz.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Novi Pazar se trenutno nalazi na 14. poziciji sa 24 osvojena boda i do kraja sezone vodit će žestoku borbu kada je u pitanju opstanak u društvu najboljih.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi