15

Komentari (15)

Dragon
Bolje bi vam bilo da golmana nađete nego što dovoditi ogromna pojačanja.Frajer pojma nema,iz utakmice u utakmicu njegovi golovi,rupa
pjanke.sa
Mozda cete misliti da sam lud ali ovo uopste ne izgleda lose, rezultat nedostaje to je tacno. Ali ne mozete gledati uvijek samo negativno niti jednog covjeka da je kriv ili zasluzan za sve. Na stranu sranja koja je Mirza pravio ranije, on i njegov strucni stab, cini mi se, imaju kontrolu u svlacionici. Za razliku od proslog trenera samo, nema srljanja ni galame na terenu, ne izgledamo ko seoska ekipa, nemamo puno kartona, prekrsaja, sto je najvaznije nema povreda! Opet kaze, koliko god ludo zvucalo, isti scenarij je imao Zrinjski prvu godinu kad je dokao Jakirovic. Ludo jeste znam, i znam da Mirza nije ni J od Jakirovica, ali ljudi nema sanse da se za par mjeseci napravi rezultat. Mislim da je strucni stab na dobrom putu da napravi ekipu. Ja bih im dao sansu i narednu sezonu. Sretno!
user1676180326
Mirza majstore pusti ti ova laprdala pa njima ni Pep nebi mogao pomoci,mijesnjaunkomplet igrace svaku polusezonu nesto se preseravaju dal ispalte ili ne te igrace sto otjeraju je znamo ali zivi bili vidjeli sta ce se desiti kada pocnu stizati tuzbe i prialjatelji ne kozes doboditi ono samo oanoo daj da je neko cuo za njega trazi ciljano pojacanje i kvalitetno nemganjaj ime!
user1659354598
Konta Mirza u sebi **** klosare idemo dalje
Delegat
Pa zar si jos na klupi
Becir1
Za svojih 40+ godina gore i odvratnije Sarajevo nisam dozivio!Sram da vas bude od igraca,ss pa do uprave.Sarajevo koje se borilo za opstanak u bivsoj drzavi znalo je utrpat 3 komada prvaku evrope!SRAM VAS BILO bez izuzetaka.
Kockoglavi
Ja mislio TI vec ostavku podnio a on sere i dalje.
51826291919188923
Nisi ti za trenera
E.Car
Bravo Mirza!!!! Neka tebe što duže!!!!
user1678285104
Da se igralo na koševu 3 0 bi utakmica zavrsila, jednostavno ne moze se igrat fudbal na ovakvim oranicama
rabodimis
Brate ONI su birali gdje igramo, oni sute na sve moguce probijene rokove, oni su prihvatili da se derbi igra bez publike... Pocnimo od sebe, mirza v. je obicna pic*urina i strah ga je Koseva.. Kompletna uprava zajedno sa Mirvicem Boga moli da se sto duze stadion pravi i da su sto dalje od navijaca..
user1678285104
Ova sezona je vec propala treba istrajat do kraja sa ovim timom i trenerom, nisu mogli nista pokazat na zadnje 2 tekme jer realno tereni su katastrofa, mislim da ce biti puno bolje kad se vrate na kosevo, igracki kadar nam je najbolji u ligi uz zrinski, samo treba jos rada sa ekipom vjerujem da ce onda biti puno bolje
milozadrago
Pa i velezu je isti teren. Protiv zelje je bio dobar teren pa jalovo sve bilo nismo ozbiljne akcije napravili. Ovaj balvan na klupi nikad nece znati postaviti taktiku. Znas li sta bi malo ozbiljniji trener koji ima ovaj roster igraca radio u ovakvoj ligi.
rabodimis
Magarcina.. Normalno je glupane da Sahinovic ima vise dodira sa loptom nego igraci u polju ? Natovaris napad i naredis igracima da vracaju loptu golmanu ? Ti si najgluplji trener u istoriji FK Sarajeva, nije nit ce kad bit normalno da navijaci negoduju jbo te otac odvratni.. Ono sto gledamo je fuj.. Sa takvim igracima i sa takvim potencijalom samo degenerik moze trazit izgovore..
mido1921
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti