Mirza Varešanović preuzima velikana iz regiona?

Dojučerašnji trener Olimpika

Mirza Varešanović preuzima velikana iz regiona?

Samir Mlaćo, foto: A. Berbić

Završen je prvi dio sezone u Prvoj ligi Crne Gore. Jesenji prvak je Sutjeska, dok je Budućnost iz Podgorice drugoplasirana sa 13 bodova zaostatka.

Ipak, Podgoričani se ne predaju u borbi za titulu, iako je jasno da će im za to trebati pravo čudo.

Kako pišu crnogorske Vijesti za sportskog direktora Budućnosti će biti izabran Risto Lakić, nekadašnji crnogorskih reprezentativac i bivši član beogradskog Partizana.

Budućnost je nedavno ostala i bez trenera, s obzirom da je otkaz dobio Dragan Kažić, a već se spominju i mogući nasljednici.

Mediji u Crnoj Gori pišu da je jedan od kandidata i dojučerašnji trener Olimpika Mirza Varešanović, koji se sa Vukovima sa Otoke razišao na kraju prvog dijela Prve lige Federacije BiH.

Pored Varešanovića u kombinaciji za klupu crnogorskog velikana su i Radovan Čurčić, Miloš Veselinović...

Top Komentari

Gari Garinča
Otkad je to Budućnost iz Podgorice u porodici velikih klubova. Bože me sačuvaj od ovakvih nebuloza.
2 0
Batistuta
Otjerace te Crnogorci to su propali borci
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti