Mislili su da je fan Vučice: Gladijator zabio nož u leđa navijačima Rome
Russell Crowe je danima bio gost Rome na raznim manifestacijama, a onda je izjavio da je zapravo navijač Lazija

Russell Crowe ne navija za Romu

Mislili su da je fan Vučice: Gladijator zabio nož u leđa navijačima Rome

Endin Čaušević

Poznati glumac Russell Crowe koji je svjetsku slavu stekao ulogom u filmu Gladijator našao se na meti navijača Rome.

Crowe je nekoliko dana boravio u Rimu gdje je bio gost čelnika Rome i u nekoliko navrata čak se slika s rekvizitima ovog kluba. U Romi su bili sigurni da je Gladijator navijač ovog kluba, te su se danima time hvalili na društvenim mrežama.

Ipak, samo nekoliko dana kasnije došlo je do velikog preokreta. Crowe je za jednu engleski televiziju priznao da je zapravo navijač Lazija, a ne Rome. Naravno, navijači Vučice to su shvatili kao veliku izdaju nakon čega je došlo do linča ovog glumca na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ubrzo nakon toga pojavila se i fotografija Gladijatora s dresom Lazija.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi