"Mislim da se De Ligt kaje što je otišao u Juventus"
De Ligt se ne snalazi najbolje u Italiji

Patrick Kluivert rekao svoje mišljenje o potezu svog sunarodnjaka

"Mislim da se De Ligt kaje što je otišao u Juventus"

S. Pašalić

Matthijs de Ligt je ovog ljeta stigao u Juventus kao veliko pojačanje za budućnost.

Ovaj potez je uslijedio nakon što je 20-godišnji Holanđanin imao sjajnu sezonu u Ajaxu zbog čega se našao na meti mnogih velikih klubova, ali na kraju je odlučio da ode u Torino.

Ipak, De Ligt se ne snalazi najbolje u Italiji i ne liči na igrača koji je oduševljavao u dresu holandskog kluba, a u nekoliko utakmica ove sezone je imao neke katastrofalne greške.

Barcelona je također željela dovesti De Ligta, ali se on odlučio za Juventus, a direktor akadamije za mlade igrače ovog kluba (La Masije), Patrick Kluivert, smatra da se njegov sunarodnjak možda sada kaje zbog svoje odluke.

"Nisam ga lično pokušavao uvjeriti da se priključi Barceloni. Rekao sam mu samo o pozitivnim aspektima Barcelone kao kluba i grada.", rekao je Kluivert pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Očito govorimo o sjajnom štoperu i na kraju je odlučio. Mislim da se sada malo kaje zbog toga, ali eto, tako je."

"U životu se morate odlučiti, ponekad su to dobre odluke, a ponekad i loše. Morate naučiti iz svojih odluka.", završio je Kluivert.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Zašto bih se kajao?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi