Misteriozna poruka Sergeja Barbareza: Reprezentativcima se sviđa, navijači u transu!

Biti ili ne biti, pitanje je sad...

Misteriozna poruka Sergeja Barbareza: Reprezentativcima se sviđa, navijači u transu!

Edmir Škorić

Legendarni kapiten bh. reprezentacije Sergej Barbarez svako malo se pojavi među kandidatima za selektora BiH.

Barbarez je oduvijek bio obožavan od strane većine navijača BiH, ali nije sklon istupanjima u medijima i rijetko kada govori o svojoj prošlosti, o situaciji u bh. nacionalnom timu, mogućnosti da bude selektor Zmajeva...

Ponovo se popularni Barba spominje kao mogući selektor nakon odlaska Roberta Prosinečkog, a na Instagramu je ostavio jednu misterioznu poruku.

Uz fotografiju iz Miamija na kojoj gleda u daljinu, napisao je citat Williama Shakespearea: "Biti ili ne biti, pitanje je sada".

Većina bh. reprezentativaca je sa "sviđa mi se" označilo ovu fotografiju, a ispod su komentari mnogih navijača koji traže od Barbareza da ipak "bude" i da postane novi selektor BiH.

"Bio bih najsretniji čovjek na svijetu ako legenda Barbarez postane selektor i uvede diciplinu i autoritet u reprezentaciju!", jedan je od brojnih komentara u kojima navijači pozivaju Barbareza.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

View this post on Instagram

To be, or not to be, that is the question !!!

A post shared by Sergej Barbarez (@sergej.barbarez.official) on

Top Komentari

makelele
Kad idioti dodju sa tim nema trenerskog iskustva, hahahahahahahahahaha pa nije lik igrao šah 30 godina, Barbarez je preko 30 godina u nogometu, od toga najmanje 15 godina kao profesionalac i godinama kao kapiten i vodja ekipa za koje je nastupao, zasto bi bio problem da sad bude trener? Pa nije pao sa kruske, lik zna sve o fudbalu
8 4
Chupy
Barbarez je kralj!!! Ali, mene zanima koliko je to njegovo trenersko umijece? Iskustvo? Koje klubove je vodio u svojoj trenerskoj karijeri?
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi