Sergej Barbarez se oglasio na Instagramu pred meč Grčka - BiH

Okršaj starih rivala u Atini

Sergej Barbarez se oglasio na Instagramu pred meč Grčka - BiH

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo igra večeras u Atini protiv selekcije Grčke.

Baš kao što je to uvijek slučaj i večerašnji meč protiv Grčke je od krucijalne važnosti za Zmajeve. U slučaju pobjede ostat ćemo u igri za plasman na EP kroz kvalifikacije, a ukoliko ne slavimo u Atini onda se okrećemo baražu.

Protiv Grčke smo imali nekoliko fantastičnih duela, ali je zanimljivo da ih nikada nismo savladali u gostima. Nadamo se da će se to večeras konačno promijeniti i da će izabranici Roberta Prosinečkog napustiti Atinu sa tri boda.

Pred utakmicu na Olimpijskom stadionu u Atini na Instagramu se oglasio i legendarni bh. reprezentativas Sergej Barbarez. Bivši kapiten je pružio podršku Zmajevima, te će sigurno biti veliki navijač večeras kao i svi mi.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Nase sanse smo prokockali u Finskoj, pogotovo u Armeniji..o kiksu kuci protiv Grcke da i ne govorimo...ali hajde ko moze PROSJECNOM DVOZUBOM BOSNJI objasniti da nema sanse da budemo DRUGO u grupi..majke mi kao da navijamo za 56SENAL, pa se STALNO NADAMO....VOLIM TE BOSNO, ali NEMAMO SANSE..
1 10
87618
Ovako znaci , Finci i Armeni neodluceno , po bod njima , mi pobijedimo Grke i vec smo na poziciji numero 2 , ha ja , valjda i mi imamo pravo na srecu
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi