Mitroglou na 18-mjesečnoj posudbi u Galatasarayju?
Grčki napadač je pred sami kraj prelaznog roka odlučio da promijeni klub.

Prenose inostrani mediji

Mitroglou na 18-mjesečnoj posudbi u Galatasarayju?

Grčki napadač Kostas Mitroglou promijenio je tim, prenose inostrani mediji.

Iako se još uvijek zvanično čekaju potvrde klubova, svi mediji prenose kako je on prešao iz Marseillea u Galatasaray i to na 18-mjesečnu posudbu.

Zanimljivo da dva kluba nisu u ugovoru dogovorili klauzulu po kojoj turski klub može otkupiti njegov ugovor nakon isteka posudbe.

Inače, grčki napadač je u toku ove sezone odigrao ukupno 19 mečeva, ali nije mogao pronaći pravu formu pa je upisao samo tri pogotka.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Prije Marseillea igrao je još za Benficu, Fulham, Olympiakos, Atromitos, Panionios i Monchengladbach.

Kada je u pitanju Galatasaray, ova ekipa je u toku aktuelne sezone u turskom prvenstvu upisala 35 bodova i trenutno se nalazi na drugoj poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi