Mitrović donio pobjedu Fulhamu protiv Bournemoutha, Begović ponovo na klupi

Druga pobjeda zaredom za Fulham

Mitrović donio pobjedu Fulhamu protiv Bournemoutha, Begović ponovo na klupi

S. Pašalić

Bournemouth je u 35. kolu engleske Premier lige ugostio Fulham i upisao poraz rezultatom 1:0.

U dosta izjednačenoj utakmici presudio je gol Aleksandra Mitrovića sa bijele tačke u 53. minuti kojim je Fulham stigao do svoje druge pobjede zaredom.

Mitrović je prekinuo svoj golgeterski post koji je trajao devet utakmica. Asmir Begović je i ovu utakmicu proveo na klupi Bournemoutha.

Warford je savladao Huddersfield u gostima sa 2:1. Strijelac oba gola je bio Gerard Deulofeu koji je pogađao mrežu domaćih u 5. i 80. minuti, dok je gol za Huddersfield postigao Ahearne-Grant u 94. minuti.

West Ham je na svom terenu odigrao 2:2 protiv Leicestera. Poveli su domaći u 37. minuti, a strijelac je bio Antonio. Gosti su izjednačili golom Vardyja u 67. minuti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čekićari su u 82. minuti ponovo stigli do vodstva kada je Perez pogodio za 2:1, da bi Barnes u 92. minuti postavio konačnih 2:2.

Wolverhampton i Brighton su u posljednoj utakmici koja se igrala od 16 sati odigrali 0:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije