Mitrović: Što ja glumim majstora, kad nisam majstor?

Urnebesna reakcija napadača Srbije nakon promašaja

Mitrović: Što ja glumim majstora, kad nisam majstor?

Najbolji strijelac srbijanske reprezentacije Aleksandar Mitrović bio je strijelac jednog gola u pobjedi svoje reprezentacije nad Crnom Gorom (2:1) u subotu.

Međutim, više se priča o njegovom promašaju sa bijele tačke pred sami kraj prvog poluvremena. Mitrović je namjestio loptu i pokušao je izvesti panenku, ali je lopta otišla preko gola.

Odmah nakon utakmice je Mitrović priznao da ni sam ne zna šta mu je bilo pa je pokušao na taj način zabiti gol, a novinar Javnog servisa Srbije Aleksandar Aca Stojanović, koji već godinama prati reprezentaciju, otkrio je i zanimljiv "dijalog" iz svlačionice Srbije na poluvremenu.

"Što ja glumim majstora, kad nikada nisam bio majstor? Umjesto da je šutnem i zakucam u gol, ja nešto pokušavam. To nikada nisam bio ja", govorio je Mitrović, na šta mu je jedan od saigrača samo odgovorio: "Pa jeste, u pravu si".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Inače, 24-godišnji Mitrović je već postigao 22 gola za reprezentaciju Srbije za koju je ukupno odigrao 45 utakmica.

Top Komentari

damir bosnjak
ovako svi srbi treba da se ugledaju na pravog srbina i priznaju da su karine jedne obicne
27 22

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi