12

Komentari (12)

Amcho1
Zizovic mrzitelj Sarajeva i svega sto se veze za grad Sarajevo, ukljucujuci I klubove iz Sarajeva. Valjda ljubomora i kompleks, sta li, on vrlo dobro zna da nece dobiti nika priliku da sjede na klupu Sarajevakih klubova.
Tz_Niko75
Ako je po nacionalnom kljucu, onda je Zrinjski vec sampion.
emanuelmacron
opet sam pogodio,da ce Sloboda izgubit, bez napada nema se sta trazit u savremenom fudbalu, ovo je trenutno ekipa za 0:0 ,ali to normalno,neide.
Rodjeni66
Znaš ti dobro kome se šteli da ove godine bude prvak to je zrinskom drugi borac trece Sarajevo,ali nece tako ici bice ove godine Tuzla Sity ako ih nesnađe sudbina kao Veleža.To sve radi smrdljivi saves sa vickom i bezsom.
bk123
bk123
rodjeni66 evo ti jedan prijateljski savjet...ne razmišljate previše tko će bit prvak ove godine koncentriraj se na borbu za opstanak vrh tabele je za neke druge
fukaraslana
Ovoga Zizovica treba neko da nauci osnovno pravilo a to je da fudbal se igra da se da gol a ne neke blokada i ovo ono
Realist
Pa kad nema igrace za napada
Ajax11
Evidentno je da si ti trener samo do decembra !
Rodjeni66
Ovaj žižovic je trener tanana odma je on odredio ko ce se boriti za prva 3 mijesta kad sve znaju jer su u talu s mafijom u savezu.Treba mu Sloboda odma otkaz uručiti.
pjanke.sa
Hahahaahahahaha. Samo je evidentno koliko si ti glup. A pitacemo te u februaru seljacicu.
user1571956549
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.